Anderhalve Meter Horeca - Hoe doet jouw horecazaak dat?

Film hoe jouw horecazaak de draad langzamerhand weer oppakt na de lockdown! Jij als horecamedewerker legt met je eigen camera of telefoon vast hoe jij creatief omgaat met de anderhalve meter economie. Toon jouw ware ondernemerschap en stuur je filmpje op naar HorecaNederland.TV! Hiermee zet je jouw zaak even in de welverdiende spotlights.

Vanaf 1 juni 2020 gaat de motor weer draaien, al zijn er de nodige beperkingen, zoals de anderhalve meter afstand. Hoe ziet dat eruit? Hoe bereid je je voor? Waar lopen jullie tegenaan? Wat werkt wel en wat werkt niet? Daarmee informeer je niet alleen jouw gasten hoe het gaat, maar leg je bovendien een boeiend tijdsdocument vast, een pagina uit een horecadagboek. En wellicht inspireer collega’s die niet weten hoe ze de begrensde herstart moeten inrichten.

Wees inhoudelijk vooral vrij en creatief! Echte beelden van echte horecamedewerkers die creatief omgaan met de ANDERHALVE METER HORECA. De mooiste inzendingen worden gepubliceerd op HorecaNederland.TV.

Voorwaarden
De intentie is om zoveel mogelijk geschikte inzendingen uit te zenden op HorecaNederland.TV. Voor een zo goed mogelijk resultaat is het prettig als de filmpjes aan de volgende eisen voldoen:

  • Introduceer jezelf voor de camera: wie ben jij en/of wie zijn jullie?
  • De kwaliteit van het filmmateriaal moet voldoende zijn: voorkom trillende beelden en ondermaatse beeldkwaliteit
  • Zorg ervoor dat de audio van voldoende kwaliteit is. De sprekers moeten goed verstaanbaar zijn.
  • Probeer dynamisch beeldmateriaal mee te sturen en dus niet alleen maar ‘stille’ shots. Neem de kijker mee door jouw bedrijf of vraag bijvoorbeeld je gasten om een reactie.
  • De filmpjes mogen maximaal 1 minuut duren
  • De filmbestanden mogen louter uit beelden bestaan die de deelnemer zelf heeft gemaakt of waarvan hij of zij de rechten bezit

Bestanden kunnen via onze WeTransfer-pagina worden toegezonden: horecanderlandtv.wetransfer.com/upload/

Wij zijn erg benieuwd naar jullie inzendingen. Succes! Met alles.

Stuur hier (WeTransfer) jouw filmpje naar ons op!

 

Disclaimer
Gebruikers die beeldmateriaal uploaden via horecanederlandtv.wetransfer.com/upload/ zijn zelf verantwoordelijk voor de aanlevering van het materiaal en de inhoud van het materiaal. HorecaNederland.TV behoudt zich het recht voor om aangeleverd beeldmateriaal te monteren indien zij daar de noodzaak van in ziet. Door het beeldmateriaal in te zenden geef je HorecaNederland.TV alleenrecht op publicatie. Na de publicatie mogen gebruikers de aflevering op HorecaNederland.TV gebruiken en delen – met link en verwijzing naar HorecaNederland.TV – voor eigen publicatie.

Partners

Word stamgast!

Krijg gratis video's & goodies die je niet wilt missen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.