Dé nr. 1 online horecazender

Presentatie talenten, vloggers en bloggers

Het zal niet de eerste keer zijn dat we je tegenkomen in die luxe hotelbar, dat nieuwe restaurant of op een media event. Door het leven gaande als professionele levensgenieters, is de kans groot dat we elkaar treffen onder het genot van een drankje en hapje.

Dit alles delen we graag met anderen, onze trouwe volgers.

Voel je de klik al?

Presentatie talenten

Is jouw gezicht al vaak op bewegend beeld vastgelegd, maar nog nooit hét gezicht van een programma geweest? En kan jij na een avondje stappen nog prima praten zonder dubbele tong, maar doen alsof je van je stoel valt? Laten we dan eens wat gaan drinken.

Vloggers

Kom jij ook tot leven zodra er een camera op je gericht is en wil je jouw vlogs naar een hoger niveau tillen? Dan maken we graag kennis met je, alvorens Nederland kennis maakt met jou en de beste spots die je bezoekt.

Bloggers

Schrijf je liever scherpe teksten, doe dat dan zeker in een mail naar info@horecanederland.tv

Naast video houden we van goed geschreven content. Het zou weleens kunnen dat je dat beter kunt dan wij. Vermoed jij dat ook, dan zien we je naam graag verschijnen in onze mailbox. Wie weet schrijf je je blogs voortaan vanuit de mooiste horecalocaties des lands.

Lijkt dit je wat? Of ken je iemand die dit moet weten?

Stuur een mail naar info@horecanederland.tv of bericht ons via onderstaand formulier. Als je iemand via Facebook wilt informeren / taggen, kan dat hieronder in de comments.

Stuur een bericht

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Populairste afleveringen

Partners

Word stamgast!

Krijg gratis video's & goodies die je niet wilt missen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.