nr. 1 Videoplatform voor de horeca- & hospitalitybranche

Privacy & Cookies

Privacy- en cookie beleid

HorecaNederland.TV BV met haar platform www.HorecaNederland.TV streeft er ten allen tijde naar om de persoonsgegevens van onze bezoekers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen en te beschermen. Wij volgen hierin de wettelijke bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) voorschrijft.

Persoonsgegevens
HorecaNederland.TV respecteert uw privacy. De door u verstrekte persoonsgegevens (voor-, achternaam en e-mailadres) worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om u door middel van nieuwsbrieven te informeren over nieuwe online afleveringen op het gebied van horeca en om u deel te laten nemen aan leuke winacties. Uw gegevens worden nimmer aan derden verstrekt of ter inzage gegeven, mits wij moeten voldoen aan een wettelijke verplichting.

Als u uw gegevens met ons deelt, zijn wij daarvoor verantwoordelijk en is het aan ons om te zorgen dat ze veilig worden bewaard. HorecaNederland.TV handelt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wenst u geen e-mails meer van HorecaNederland.TV te ontvangen, laat dit ons dan weten via info@HorecaNederland.TV of via de link die te vinden is in de nieuwsbrief. Ook kunt u ons via dit e-mail adres vragen om uw gegevens te bekijken, te corrigeren of over te dragen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens (hiervoor brengen wij per keer € 4,50 in rekening) of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@horecanederland.tv.
Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor we uw gegevens hebben verzameld.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@horecanederland.tv, dan verwijderen wij deze informatie.

Beveiligde verbinding
HorecaNederland.TV is alleen via een SSL beveiligde verbinding te bereiken. Dat betekent dat ingevulde gegevens dus versleuteld worden verstuurd en niet door derden kunnen worden gelezen. Nadat gegevens van de gebruiker naar HorecaNederland.TV zijn verstuurd, komen ze in het servernetwerk van HorecaNederland.TV terecht. Binnen dat netwerk zijn ook alle verbindingen versleuteld met SSL. De website HorecaNederland.TV wordt gehost bij TransIP.

We verzamelen analytische gegevens om na te gaan hoe bezoekers op HorecaNederland.TV terecht zijn gekomen of om de effectiviteit van advertenties te meten. Voorbeelden hiervan zijn het IP-adres van de computer waarmee u over het internet surft, het besturingssysteem, de internetbrowser die u gebruikt en de internetpagina’s die u bekijkt. Hierdoor kan HorecaNederland.TV de kwaliteit en toegankelijkheid van zijn internetpagina’s verbeteren. Bij het verzamelen van deze analytische gegevens worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. De statistieken en rapportages zijn derhalve niet te herleiden naar individuen. Uw IP-adres onthouden we alleen voor technische doeleinden, zoals het detecteren van problemen op de site en voor het tegengaan van misbruik.

HorecaNederland.TV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Cookies
HorecaNederland.TV maakt gebruik van cookies om de bezoeker een optimale gebruikservaring te bieden. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op het systeem van de bezoeker zelf worden opgeslagen. Bij cookies wordt er een onderscheid gemaakt tussen soorten cookies. Zo zijn er functionele en social cookies.

Functionele cookies
Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van een website. HorecaNederland.TV maakt gebruik van meet cookies, waarmee de bezoekersaantallen worden bijgehouden door middel van Google Analytics, waarvoor cookies worden geplaatst. Deze functionele cookies kunnen worden gelezen door HorecaNederland.TV.
Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens. HorecaNederland.TV kan cookies daarom niet gebruiken om u persoonlijk te identificeren. De meetcookies die geplaatst worden door Google Analytics kunnen door Google benaderd worden.

Social cookies
Social cookies worden gebruikt voor de integratie van social media op een website.
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (liken), afleveringen te bekijken of delen op sociale netwerken als Facebook, YouTube en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk YouTube en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden op onze site door deze partijen cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van YouTube en Instagram (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook, YouTube en Instagram op servers in de Verenigde Staten.

Hoe kan ik cookies uitzetten?
Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Indien je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dien je deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Cookies uitzetten:
Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari

Wijzigen van het privacy- en cookiebeleid
Dit privacy- en cookiebeleid kan worden gewijzigd. Dit beleid zal echter nooit in strijd zijn met de eisen zoals deze zijn gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bekijk deze pagina daarom regelmatig om te zien of er veranderingen zijn doorgevoerd.

Voor vragen over het privacy beleid kun je een e-mail sturen naar: info@horecanederland.tv

Of u kunt een brief sturen naar:
HorecaNederland.TV BV
Machlaan 5
9761 TK Eelde (Airport Groningen)

Dit privacy- en cookiebeleid is het laatst gewijzigd op 24 mei 2018.

 

Partners

Horecaliefhebbers opgelet

Krijg gratis video's & goodies die je niet wilt missen