nr. 1 Videoplatform voor de horeca- & hospitalitybranche

Privacy & Cookies

HorecaNederland.TV BV en het moederbedrijf GLB Media BV, streven er ten allen tijde naar om de persoonsgegevens van onze bezoekers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen en te beschermen. Wij volgen hierin de wettelijke bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) voorschrijft.

Gegevens die we bijhouden

Actief verstrekte informatie:
Wanneer je je inschrijft voor onze e-mail nieuwsbrief, verstuur je jouw persoonsgegevens naar HorecaNederland.TV BV via een beveiligde verbinding. Daardoor kunnen anderen je gegevens niet inzien en achterhalen.

Indien je contact met ons zoekt via de mail, middels onze contactformulieren of middels onze contactpagina, dan verzamelen wij je contactgegevens (naam en e-mailadres). Deze gegevens gebruiken wij om onze diensten voor jou te verbeteren en je per e-mail op de hoogte te houden van speciale acties, bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief.

Passief verstrekte informatie:
Tijdens het internetten stel je, wellicht zonder dat je je daarvan bewust bent, ons en anderen in staat om gegevens over jou te verzamelen. Voorbeelden hiervan zijn het IP-adres van de computer die je gebruikt en de internetpagina’s die je bezoekt. HorecaNederland.TV BV kan met deze gegevens de kwaliteit en toegankelijkheid van haar website verbeteren. Voor zover HorecaNederland.TV BV dergelijke gegevens voor dit doeleinde dergelijke gegevens gebruikt, is identificatie van een persoon met deze verzamelde gegevens niet mogelijk.

Het bewaren van persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden door HorecaNederland.TV BV uitsluitend verzameld voor noodzakelijke doeleinden en niet langer bewaard dan nodig.

Wij delen jouw gegevens niet

HorecaNederland.TV verstrekt jouw gegevens aan geen enkele andere partij, tenzij de wet ons hiertoe verplicht.

Recht van inzage en correctie

Als bezoeker van HorecaNederland.TV heb je recht van inzage in de gegevens die HorecaNederland.TV BV van jou bezit. Deze kun je laten verbeteren of verwijderen. Je kunt deze gegevens opvragen per e-mail of per post. Vermeld in dat geval je volledige adres, e-mailadres en je verzoek tot inzage. Je ontvangt vervolgens zo spoedig mogelijk een overzicht. Hiervoor brengen wij per keer € 4,50 in rekening.

Geheimhouding

De medewerkers van HorecaNederland.TV BV, alsmede HorecaNederland.TV BV zelf en (partner)partijen die in opdracht van HorecaNederland.TV BV toegang hebben tot persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van persoonsgegevens, tot zover zij door wet- en regelgeving verplicht worden te doen.

Beveiliging

Om inzage van jouw persoonsgegevens te voorkomen heeft HorecaNederland.TV BV verschillende en strenge beveiligingsmaatregelen getroffen om ongeoorloofd(e) toegang, gebruik, wijzigingen, onrechtmatig(e) en onbedoeld(e) vernietiging en verlies te voorkomen.

Cookies

HorecaNederland.TV maakt gebruik van cookies om het gebruikersgemak van jou als bezoeker te optimaliseren. Een cookie bevat informatie die een server naar jouw browser stuurt met de bedoeling dat deze informatie wordt opgeslagen en bij een volgend bezoek weer naar de server wordt teruggestuurd. Bij een volgend bezoek kan de server jouw browser herkennen en de activiteiten van de browser uit het verleden bijhouden. Cookies kunnen geen persoonsgegevens achterhalen.

HorecaNederland.TV gebruikt de volgende soorten cookies:

Functionele cookies: de voorkeuren en zoekopdrachten van bezoekers van HorecaNederland.TV worden opgeslagen, zodat de zoekopdracht niet direct verloren gaat wanneer jij een pagina verlaat en om jou een betere service te bieden.

Meet cookies: er worden cookies geplaatst om de bezoekersaantallen van HorecaNederland.TV te meten op Google Analytics. Hetzelfde geldt voor bezoekers die binnenkomen via partnerwebsites. Google en eventuele partners kunnen deze cookies lezen.

Advertentie cookies: om jou als bezoeker van HorecaNederland.TV relevante advertenties te tonen kunnen er cookies worden geplaatst.

Social Media cookies: op HorecaNederland.TV linken wij naar Facebook. Indien je besluit op deze links te klikken dan wordt er automatisch verbinding gemaakt met de servers van Facebook en ontvangt Facebook de relevante informatie. Voor meer informatie met de verbinding met Facebook op dit videoplatform, verwijzen wij je door naar de algemene voorwaarden en het privacy beleid van Facebook.

Blokkeren en inschakelen van cookies

Middels de Help-functie van jouw browser vind je meer over het in- of uitschakelen, weigeren en verwijderen van cookies. Hou er wel rekening mee dat wanneer je cookies blokkeert, dit gevolgen kan hebben voor de functionaliteit van de website.

Inwerkingtreding en wijziging reglement

Dit privacy beleid is in 2015 inwerking getreden. HorecaNederland.TV BV behoudt zich het recht voor om, waar nodig, wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Dit beleid zal ten allen tijde voldoen aan de regels en eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Voor vragen over het privacy beleid kun je een e-mail sturen naar: info@horecanederland.tv

Populairste afleveringen

1:17

Online Reviews

HorecaTips Afl. 2

Populair

Partners

Horecaliefhebbers opgelet

Krijg gratis video's & goodies die je niet wilt missen