Bij Restaurant Bruisss stonden ze te springen om elkaar weer te ontmoeten

Bij Restaurant Bruisss stonden ze te springen om elkaar weer te ontmoeten

Na de lockdown ging op maandag 1 juni 2020 de horeca in Nederland weer open. Onder bepaalde restricties in verband met het coronavirus, maar toch… Het mag weer!

Wouter van der Kolk van buurtrestaurant Bruisss in Wolvega vertelt in zijn zelfgemaakte video over de impact van de coronacrisis. Restaurant Bruisss is als onderdeel van wooncomplex Lenna dé ontmoetingsplek voor zelfstandig wonende senioren, mensen met een licht verstandige beperking en mensen van buitenaf. Van der Kolk: “Mensen stonden te springen om elkaar weer te ontmoeten. Dat gold ook voor de medewerkers.”

Net zoals alle andere horecazaken in Nederland diende het etablissement vanaf de heropening op 1 juni 2020 wel de nodige coronamaatregelen te nemen om aan de veiligheidseisen te voldoen. “Het is nog niet makkelijk, maar gelukkig zijn we weer open en ontstaan er weer mooie dingen!”

Ook een video insturen over de heropening of het wel en wee van jouw horecazaak na de lockdown? Lees hier de voorwaarden en upload hier je video!

Populairste afleveringen

Partners

Word stamgast!

Krijg gratis video's & goodies die je niet wilt missen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.