Dé nr. 1 online horecazender

Last van keuzestress? Iene miene mutte…

Natuurlijk mag u als gast alle tijd nemen bij het maken van uw keuze, maar zie het bestellen van een drankje alstublieft niet als het ontmantelen van een bom.

 

Beste gast,

Sommige mensen weten niet zo goed wat ze willen, dat is helemaal niet erg, elke gast moet zolang de tijd nemen als hij of zij nodig heeft.
Toch word ik regelmatig gewenkt of krijg ik een volmondige “Ja!” te horen op de vraag “Heeft u een keuze kunnen maken?” waarna de gasten alsnog een kwartiertje in hun kaart moeten turen.

Maar een toch nog iets grotere frustratie van mij is een groep die er helemaal uit is en stuk voor stuk een bestelling aan mij doorgeven.
De laatste persoon zegt dan “Doe mij maar een Radler.”, waarop iemand midden in de groep die een Fanta had besteld plots zegt “Oh ja, dat is een goeie, doe mij ook maar een Radler.”
En iemand die een alcoholvrij biertje had besteld zegt dan plots “Doe mij maar een Radler 0.0” en nu toch iedereen zijn bestelling aan het veranderen is wil de persoon die koffie had besteld toch ineens een espresso.
De grote twijfelaar van de groep die eindelijk zijn keuze had gemaakt begint nu toch ook weer te twijfelen en wil toch nog even de kaart zien.

Natuurlijk mag u als gast alle tijd nemen van de wereld, maar sommige mensen zien het bestellen van een drankje iets teveel als het ontmantelen van een bom waarbij ze moeten kiezen tussen het doorknippen van het rode en het groene draadje.
In zulke gevallen zou ik willen zeggen, met een potje ‘iene miene mutte’ of ‘kop of munt’ bent u er zo uit.

Namens alle horecamedewerkers, hartelijk dank.

Was getekend,

Uw ober.

 

Herkenbaar?

Like onze Facebook

Heb jij je hier ook wel eens aan gestoord, of zit het volgens jou tóch net iets anders?

Laat het hieronder weten in de comments.

Presentatie

Max van Kreij

Stuur een mail

Stuur een mail naar Max van Kreij

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Populairste afleveringen

Partners

Word stamgast!

Krijg gratis video's & goodies die je niet wilt missen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.