Dé nr. 1 online horecazender

Als gast binnen een half uur de tent uit? Liever niet!

Heb jij het ook wel eens meegemaakt dat de bediening zo snel serveert dat je binnen een half uur alweer buiten staat? Dat, terwijl je een gezellige avond voor ogen had in plaats van een bezoek aan de eetfabriek.

 

Beste horeca,

Ik heb een kleine ergernis. Ik nam laatst een date mee naar een restaurant met de gedachte “Hier kunnen we ons wel een tijdje vermaken”

Toen ik net met haar in gesprek was stond de ober al aan onze tafel, “Heeft u al een keuze kunnen maken?” We hadden beiden de menukaart nog niet eens in gekeken.

5 minuten later stond de ober er wéér. En zo werd ons gesprek om de paar minuten onderbroken met een ober die schijnbaar haast had.

Toen we eenmaal hadden besteld stond het eten binnen no-time op tafel. En over de kwaliteit van het eten valt niet te klagen, maar dat ik na een half uurtje met mijn date alweer het restaurant uit kon, was niet helemaal de bedoeling.

We zijn uiteindelijk maar naar een restaurant gegaan waarvan ik wist dat ze heel lang over het serveren van drankjes doen, konden we eindelijk eens bijpraten.

Dus horeca onthoud; veel mensen vinden wachten wellicht vervelend, maar je kan ook te snel handelen. Dan voelt het bijna alsof je als gast ook op moet schieten en de tent uit moet.

Namens alle gasten die geen haast hebben, hartelijk dank.

Was getekend,

Uw gast.

Herkenbaar?

Like onze Facebook

Heb jij je hier ook wel eens aan gestoord, of zit het volgens jou tóch net iets anders?

Laat het hieronder weten in de comments.

Presentatie

Max van Kreij

Stuur een mail

Stuur een mail naar Max van Kreij

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Populairste afleveringen

Partners

Word stamgast!

Krijg gratis video's & goodies die je niet wilt missen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.